Ramada Resort By Wyndham Lara Havuzlar ve Aquaparklar

Antalya'da Aquaparka Sahip Oteller'in Gözdesi Ramada Resort By Wyndham Lara

Antalya'nın gözde tatil destinasyonlarından biri olan Ramada Lara, muhteşem Aquaparkları ve havuzlarıyla unutulmaz bir tatil sunuyor.

Antalya’da aquaparka sahip oteller arasında öne çıkan Ramada Lara, merkezi konumu, Ultra Her Şey Dahil konsepti ve eşsiz eğlence olanakları ile sizlere rüya gibi bir tatil vadediyor. Antalya’da aquapark’a sahip oteller arasında fark yaratıyor.

Ramada Resort Lara

Ramada Lara bünyesinde otelimizin içerisinde 750 m2 ebata, 140 cm derinliğe sahip bir adet büyük havuz mevcut.

Ramada Resort Lara

Ramada Resort Lara


750 m2 ebata sahip büyük havuzun hemen yanında 110m2 ebata, 135cm derinliğe ve  4 adet kaydırağa sahip, yetişkin misafirlerimizin kullanımına uygun  aquaparklı havuz bulunmakta.

Ramada Resort Lara

Minik misafirlerimiz mutluğunu için  ayrıca 100m2 ebata, 35cm derinliğe ve 4 adet kaydırağa sahip çocuk havuzu da bulunmakta.

Ramada Resort Lara

Antalya'da Aquaparka Sahip Oteller'in Gözdesi Ramada Lara, misafirlerine hem otelin içinde hem de sahilde eşsiz havuz ve Aquapark deneyimi sunarak, tatilcilerin rüya gibi bir tatil yaşamasını sağlıyor.

Ramada Lara’nın özel plajında 340 m2 ebata 135cm derinliğine sahip sahil havuzu bulunmakta.

Ramada Resort Lara

 

Ramada Resort Lara

Sahildeki çocuk Aquaparkı, güvenlik ön planda tutularak tasarlanmış ve çocukların güvenle eğlenebileceği su kaydırakları ve suyun keyfini çıkarabileceği interaktif su oyunlarıyla dolu.

Ramada Resort Lara

Ramada Lara, minik misafirlerimizin güvenliği ve sağlığına her zaman öncelik verir. Bu nedenle çocuk havuzlarımızda cankurtaranlarımız Avrupa standartlarına uygun şekilde görev yapar. Cankurtaranlarımız deneyimli ve sertifikalı ekiplerden oluşur, çocukların su aktiviteleri sırasında her zaman gözlem altında tutulurlar. Bu sayede ebeveynler, çocuklarının güvenlee ğlenmesinin keyfini çıkarabilir ve huzurlu bir tatil geçirebilirler. Ramada Lara, ailelerin mutluluğunu ve çocukların güvenliğini ön planda tutarak tatilinizi unutulmaz bir deneyime dönüştürmeyi amaçlar.

Ramada Resort Lara

Ramada Lara'nın ayrıcalıklı olanaklarından biri de kapalı havuzudur. 220m2'lik geniş alana sahip olan kapalı havuz, 140 cm derinliğiyle misafirlerine sıcak günlerde bile serin ve keyifli bir deneyim sunuyor.
 

Ramada Resort Lara

 

Ramada Resort Lara

 


Ramada Lara'nın muhteşem havuzları ve Aquaparkları, tatilcilerin eğlence dolu anlar yaşayacağı, huzur ve keyif dolu bir tatilin kapılarını aralıyor. Sıcak kumların, berrak denizin ve eşsiz havuzların kucaklayıcı atmosferinde unutulmaz anılar biriktirmeye hazır mısınız? Ramada Lara'da kendinizi şımartın, rüya gibi bir tatilin keyfini çıkarın!